Webteksten laten schrijven

Uw website, wat levert die u op?

U heeft een prima website, helemaal in lijn met uw huisstijl. Maar haalt u wel het maximale rendement uit uw website?

Hoe goed zijn uw webteksten? Sluiten ze aan bij uw doelgroep? Worden bezoekers voldoende geprikkeld om contact op te nemen? Kortom, leidt uw website tot extra omzet?

Teksten voor websites

De website van uw bedrijf is een digitaal visitekaartje voor potentiële klanten. Daarom is het belangrijk dat de teksten op uw website kort, helder, duidelijk en overtuigend zijn.

Het schrijven van webteksten is een vak apart. Bezoekers van websites surfen vaak snel weer verder. Daarom moeten zij in een oogopslag kunnen zien wat een bedrijf doet en waarin zij onderscheidend zijn.

Basco Webworks helpt ondernemers graag bij het schrijven van foutloze effectieve teksten voor hun website, zodat potentiële klanten de informatie vinden die ze zoeken en begrijpen wat zij hen willen vertellen.

Gevonden worden met tekst

Uw website moet gevonden worden via Google. Maar hoe zorgt u voor webteksten die commercieel effect resulteren en tevens optimaal vindbaar zijn?

Nadat uw webteksten geschreven zijn, maakt Basco Webworks aanpassingen ten behoeve van de vindbaarheid. U tekst blijft daarbij de waarde én overtuigingskracht behouden die u voor ogen had. Zo combineren we het beste van beide specialisaties.