Website laten maken

Website laten maken

Is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Het is belangrijk wanneer u een website wil laten maken, dat u daarvoor een professional inschakelt die naast de expertise ook in staat is om uw wensen te vertalen naar techniek en vormgeving. Website laten maken moet iets zijn met een resultaat die aansluit op uw wensen en doelstellingen.

Website laten maken is niet iets waar u zich dagelijks mee bezig houd. Basco Webworks neemt daarom ruim voldoende de tijd in gesprek met u om te bepalen wat gewenst is voor het juist resultaat. Zodat website laten maken geen stressvolle aangelegenheid is, maar een prettige stap vooruit.

In een gesprek geven we een introductie van de mogelijkheden, en bekijken we samen met u wat gewenst is voor uw organisatie. Vervolgens maken we en vrijblijvend voorstel waarin de besproken eisen en wensen aanbod komen. Tevens geven we uitleg m.b.t. de werkwijze, aanleveren van foto’s/teksten e.d., de ontwikkeling, testfase en de go-live.

Vraag een offerte aan voor het laten maken van uw website.

<h2>Website laten maken</h2>
Doen wij altijd met de nieuwste technieken waarbij we tenminste voldoen aan de wereldwijde standaarden. W3C.
De techniek die we gebruiken heeft altijd als doel de website zo goed mogelijk te laten functioneren en heeft in de basis een goede zoekmachine vriendelijke structuur.

Wanneer u met een nieuwe website vreest voor verlies van vindbaarheid in google, is het mogelijk om nog voor dat uw nieuwe website online gaat, te zorgen voor het opvangen van “oude” verwijzing ofwel, de verwijzingen naar pagina van uw huidige (oude) website.

Deze ge-indexeerde pagina’s zullen worden doorgestuurd naar de nieuwe pagina’s waardoor uw verlies in opgebouwde resultaten beperkt blijft.